02 April 2017

Lazada Malaysia Big Baby Fair

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Sempena Pesta Jualan Baby yang terbesar di Lazada ni, Lazada anjurkan satu contest untuk para blogger... Menarik sangat untuk di join...


 Lazada's Big Baby Fair Bermula dari 27 March hingga 2 April di mana korang akan dapat banyak barangan anak ada diskaun hingga 85%... Siapa tak nak kan.. Memang dasyat dan laku keras betul sale Lazada kali ni sebab banyak barang dah Out of Stock hari ni... memang menangis la.. kalau tak grab awal.. huuh..

Ok, untuk contest Lazada ni, ada 3 soalan MF kena jawab... 

a. What is your favourite brand of diapers for your baby (or future baby)?



MF pilih MamyPoko sebab memang selesa.. nampak harga macam mahal.. tapi sebenarnya kalau kita balik jimat sebenarnya. Anak MF memang selesa sangat pakai diapers jenama MamyPoko ni...



b. What is your favourite choice of baby formula for your baby (or future baby)?

KLIK SINI

Dutch Lady susu mampu milik yang banyak khasiat dna paling utama sedap... Bukan sahaja anak, MF juga minum susu jenama Dutch Lady.

c. Choose 1 product from Lazada Malaysia you'd like to get for your children (or future children).

KLIK SINI

MF pilih set dapur mainan sebagai atau penghargaan kepada anak-anak MF yang suka sangat memasak... Sampai beli barang mainan lain seperti puzzle' pun akhirnya akan jadi bahan masak-masak diorang juga... Jadi, mesti diorang happy kalau dapat Set dapur mainan ni kan...

Itu sahajalah3 persoalan dan 3 jawapan bagi memenuhi syarat contest ini..

Jom.. join ramai-ramai.. hari ni last dah tau.. Klik banner di atas untuk join ya..

Hadiah: Voucher Lazada bernilai RM500 untuk 6 orang pemenang..
Pemenang dipilih secara random.

Joinlah.. mana tau ada rezeki kan.. tuah anak siapa tahu...

1 ulasan:

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^