Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Salah satu laman web shopping baju bajan yang MF suka ialah nile.com.my... pernah beli dari situ dan memang ternyata berpuas hati... Dan bila tahun ada Giveaway dari nile.com.my sempena Tahun Baru Cina, memang tak lepaskan peluang untuk join bila ada masa yang lapang. Menang kalah lain kira... yang penting join...

Jadi, moh la kita join...

Syaratnya pun mudah je...

1. Buat entry tajuk
2. Link kan banner di bawah dengan link ini: http://www.nile.com.my/page.php?cd=120


3. Lepas tu pilih 5 barang yang berkenan di hati sempena promosi Tahun Baru Cina.. Ini 5 barang yang MF berkenan di nile.com.my sempena Chinese New Year Megasales.

1. Sandal... Lama tak pakai sandal macam ni... zaman anak dara suka sandal macam ni... Ni jumpa patern yang memang cantik dengan harga super duper murah... memang berkenan sangat la ni... 

Product: High-Heel Sandal
CNY2017 Sales price: RM17.90
Date: 13/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 150 units only

2. Seluar Jeans untuk en.somi... dah lama dia tak pakai seluar jeans baru.. bila terpandang sales ni... terus teruja kot... design yang straight cut dengan harga yang memang murah giler ni.. memang terus pilih ini salah satu barang yang MF nak beli sempena Chinese New Year Megasales.

Product: Men Jeans
CNY2017 Sales price: RM16.90
Date: 16/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 240 units only

3. Storage box. Nile ni memang macam tahu-tahu MF tengah mencari storage box macam ni sebab nak kemas stok dan baju-baju lama... Bila ada offer macam ni... siapa nak lepas peluang ye tak... 

Product: Storage Box
CNY2017 Sales price: RM19.90
Date: 19/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only

4. Cardigan.. Ini pun barang yang memang dalam list item MF memang nak beli sebenarnya... bila tengok harga cardigan ni.. terus la teruja nak beli... cantik menarik sangat harga dan design tu..

Product: Cardigan
CNY2017 Sales price: RM24.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 96 units only


5. Handbag. Macam tahu-tahu handbag MF dah putus tali... tengok warna dan design handbag ni... rasa macam nak beli sekarang je... Harga pun memang murah sangat... kalau kedai offline tak dapat harga ni kot... 
Product: Woman bag
CNY2017 Sales price: RM29.90
Date: 23/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 450 units only

Itulah 5 barangan yang telah MF pilih dan berkenan di hati untuk dimiliki sempena Chinese New Year Megasales ini...


Langkah seterusnya... lepas pilih 5 item... email kan terus kepada give_away@nile.com.my beserta dengan detail dan tajuk :

Chinese New Year Megasales Giveaway

Link blog :
Nama Penuh :
No. Telefon :

Tarikh tutup untuk giveaway ni adalah pada :  26/01/2017 , 11.59 pm


Cepat JOIN jangan tangguh lagi... 

Post a Comment

0 Comments