Wednesday, 28 December 2016

D.I.Y KALENDAR 2017

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Lagi 3 hari nak jengah tahun baru... salah satu benda baru yang wajib diubah ialah kalendar...

Tahun lepas banyak dapat kalendar... tapi tahun ni macam tak banyak... Baru dapat satu je..

Jadi kita download dan print je sendiri...



Dalam banyak-banyak patern dan Design kalendar ni..kalendar kuda juga MF suka... sebab senang nak tengok...

Tak susah... MF dapatkan dari Facebook je gambar kalendar ni... kemudian MF compilekan dalam bentuk PDF dan print... 

Guna printer Canon Super Jet Ink...memang cantik dan jimat ink..warna pun cantik.. 

Selesai dah satu persediaan untuk 2017.

3 comments:

  1. Kalendar kuda juga yg lengkap catat semua walau simple saja kan

    ReplyDelete
  2. samalah mcm akak, akak pun pilih kalendar kuda, memudahkan nk tgk segala tarikh2 cuti umum or tak umum kt malaysia nih

    ReplyDelete

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^