بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Sebut mengidam je, sinonim dengan perempuan mengandung kan... Sebab tu sensitif buat status pasal mengidam ni.. Pasti ada yang komen tanya ada isi ke tak... hehe...

Biasa orang mengandung ni, mengidam dia lain macam... dan ada juga yang pelik-pelik.. Ternampak post ni kat Page Info Hamil... Rasa lucu tapi itulah hakikat...

Bila si suami melayan karenah isteri mengidam kan... Jangan ingat lelaki tak sembang pasal rumahtangga.. sesekali depa sembang... macam ni la.. rasa kelakar..



Apa pun, tahniah buat suami prihatin yang layan karenah isteri mengidam... Mengidam ni bukan dibuat-buat... rasa yang tak boleh nak diceritakan... Tapi doakan juga, supaya setiap kali mengandung jangan mengidam yang pelik-pelik kan... moga dipermudahkan...

Kesian dan simpati bagi yang PJJ, apa pun dugaan Allah itu tepat pada sasarannya... orang hebat memang akan alami ujian yang hebat...untuk jadikan iman dan hati kita kuat...

Layan kan aje lah isteri anda mengidam tu kan... bukan lama pun...
Tapi orang kata, kalau bini mengidam tu biasa je.. tapi kalau suami mengidam tu, payah nak cerita... tapi memang ada isteri mengandung, suami yang mengidam lebih... hehe.. untung la isteri dia... Jangan dia mengidam nak tambah lagi sudaaa... hehehe... jangan buek pasal ek!

6 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

  1. Assalamualaikum,
    apa salahnya layan ngidam isteri...isteri sendiri gakkk

    BalasPadam
  2. Hahha.. kecian kat husband, tapi bila nak makan macam tu laa kan.. hihi

    BalasPadam
  3. haha mana nak carik ayam pukul 3 am.. kena masak la dkt dapur tu...

    BalasPadam
  4. hahahah nakalnyaa si suami. takpe, si isteri nak beranak lagi la tak terbalas jasa isteri even dari kl ke kedah.

    BalasPadam
  5. sweet.
    syukur la asben semua memahami.

    sib baik aida xde pun mengidam apa2 hi hi...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Terbaru Lebih lama