GuidePedia

5
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Ada yang nak kurus, tapi tak nak makan apa, dan diet apa untuk kurus...
Ini MF kongsikan 19 Gambar Cadangan Menu untuk mereka yang sedang berusaha untuk kuruskan badan:




















Semua menu ni nampak sedap dan ada yang sesuai juga untuk ibu dalam pantang. 

Boleh la mencuba, sehari satu menu... Insha Allah, jika konsisten boleh kurus dengan sihat tanpa diet melampau. 


Sumber gambar: Facebook

Thanks for reading: WW | 19 Gambar Cadangan Menu Untuk Kuruskan Badan!

Catat Ulasan

  1. nampak ok menu tu tapi kena elak mengambil telur hingga dua biji. telor akan menggemukan tubuh.

    BalasPadam
  2. sangat menarik...
    sesuai untuk diri nieyl yg nak kembali berdiet nie...
    Thanks for sharing ♥

    BalasPadam
  3. ehehe tapi nampak mmg mengenyangkan jugak hidangaan2 ni.. hehe bilala nak mula projek kurus badan =P

    BalasPadam
  4. Ada perasan menu ni lalu ni newsfeed facebook, bagus idea ni

    BalasPadam
  5. Memang sesuai ni utk berdiet secara sihat.
    Lepas ni boleh try

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

 
Top