02 Mac 2016

Top Komentor Januari dan Februari 2016!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Maaf sangat-sangat sebab tak sempat nak buat entry detail pasal top komentor... Yang bulan lepas pun MF terlupa nak buat...

Buat pengetahuan, MF takde masa berblog... update entry guna mobile dan yang mana sempat je... Jadi, yang mana sempat la ye MF update..

Berikut adalah senarai 15 blogger yang menjadi top komentor pada bulan Januari dan Februari...
Tahniah dan terima kasih sangat-sangat MF ucapkan...




Terima kasih buat yang tersenarai... Insha Allah, sesuatu yang MF fikirkan untuk mereka yang rajin tinggalkan komen ni.. Sebagai penghargaan dan inspirasi kepada mereka dan yang lain... 

Terima kasih juga buat silent reader dan pengunjung pembaca blog ni.. 

Previous Post
Next Post
Related Posts

3 ulasan:

  1. Alhamdulillah keep writing kak mf :D

    BalasPadam
  2. tahniah kepada semua . ain pun insyallah nanti akan temasuk dalam list jugak .

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^