GuidePedia

4
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Baru berkesempatan nak update blog via PC... Seperti biasa setiap bulan MF akan tengok statistik blog... Nak tengok menaik atau menurun... Statistik ni penting sebagai pemangkin inspirasi untuk terus berblog, selain panduan untuk pengiklan mengetahui kekuatan sesuatu blog...

Statistik bulan februari 2016 melalui Google Analytic



Bulan Februari nampak menurun sikit dari bulan lepas... Memang mencabar betul tahun ni nak update blog... Masa terhad, badan penat, mood pun tak selancar tahun sebelumnya... 

Tapi mood tetap berupdate setiap hari.. 
Bahan untuk entry sentiasa ada, tapi masa dan mood buatkan blog seakan kurang menyengat.. 
Lagipun cabaran nak update blog ilmiah dan motivasi ni... 
Setiap bab benda baik ni orang tak berapa suka.. 

Tapi blog ni masih maintain PV setiap hari melalui entry lama yang sentiasa dicari pembaca melalui search engine. 

Apa pun, MF akan terus catatkan entry berilmiah dan motivasi serta info yang bermanfaat sahaja... Tak nak buat entry hiburan, peribadi melampau atau viral kontroversi semata-mata nak naikkan blog... Itu prinsip MF... MF percaya, masih ada yang suka perkara baik di alam maya ni kan... 

Terima kasih sokongan pembaca dan pengunjung setia blog ni... 
Tanpa anda tiada makna juga blog ni nak kekal sampai sekarang. 



Thanks for reading: Statistik Blog www.mariafirdz.com Sepanjang Bulan Februari 2016!

Catat Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

 
Top