بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Entry Tertangguh


Dah sebulan lebih, baru nak up entry... Mencari mood berblog yang hilang ditelan cuti...

Awal tahun lalu, kecoh di Facebook pasal Zalora... Ramai blogger dapat offer review produk di Zalora. MF juga tak terkecuali... Alhamdulillah... Sekian lama tak dapat, tahun ni tak sangka dapat pula reviewnya... Jadi, kali ni dah masuk kali ketiga MF bekerjasama dengan Zalora. Pengalaman lalu, buatkan MF tak susah nak bekerjasama...

Dalam kesibukan kerjaya utama, MF dapat juga siapkan entry tu dalam masa yang diberikan.. dan alhamdulillah, selesai publish dapatlah voucher code dari Zalora RM100. Rata-rata blogger yang buat kerja-kerja review iklan memang dapat job ni...

Ramai dah tebus lepas dapat tu, MF tertangguh seminggu lebih juga... Puas fikir, nak beli apa... Akhirnya MF berkenan kasut untuk suami... Memang dah niat nak beli... sebab dia antara penyokong dan penasihat utama MF berblog. Jadi, mestilah dia kena merasai rezeki berblog ni bersama. MF pula berkenan dengan baju yang pernah MF review dalam entry yang MF publish tu.. Jadi, belilah juga dua barang tersebut. Voucher tu memang tak cukup... Jadi, MF tambah sikit dengan duit sendiri.




Barang baik biasanya lambat kan... Memang lambat.. Kasut tu dari Zalora, jadi kasut tu sampai dulu... selepas sehari order, terus diterima. Tapi, baju MF tu lambat sikit sebab dari butik lain.. Dia tumpang iklan di Zalora... Jadi, jurujual butik tu whatsapp MF katanya baju MF order tu patern dalam gambar tu dah takde, ada patern baru... Lepas berbincang, MF proceed je yang mana ada... Malas dah nak buat order lain.

Tunggu sehari selepas tu, ingat dapat la... sekali GDEX hantar notis je... kami takde kat rumah masa diorang hantar. Hmm... nampaknya lambat la nak pergi ambil. Jauh pula tu nak kena tuntut... Dah plan hari Khamis nanti lepas sekolah nak pergi ambil... Sekali tengah hari Khamis tu, pihak GDEX hantar semula lagi sekali... Alhamdulillah... tak payah nak tuntut dah... terima kasih GDEX. Sebab hantar lagi sekali. Good service.

Selepas dipakai, alhamdulillah kedua-duanya selesa dipakai... dan kualiti sepadan harga.

Terima kasih Zalora Malaysia atas peluang kerjasama ini... Moga dapat bekerjasama lagi dilain kali. 

5 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

  1. Alhamdulillah rezeki...Saya belum tebus lagi ni

    BalasPadam
  2. ekin pun beli jaket untuk suami gak hasil dapat zalora aritu tu... dia yang banyak tolong ekin bab tulis review ni hihihi

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah.. Rezeki dikongsi bersama. :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Terbaru Lebih lama