GuidePedia

3
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Klik gambar, besarkan dan baca jelas-jelas...

MF akui.. MF juga pernah tanya soalan yang sama pada seorang lelaki... Ye!!! Imaginasi lelaki ni tinggi... Fikirannya tembus ke dalam... 

Bahkan, lelaki boleh tahu saiz baju dalam dan seluar dalam wanita hanya melalui ukuran ketinggian seorang perempuan!!! Jadi, jangan suka-suka hati kongsikan tinggi korang jika korang tak nak lelaki imaginasi badan anda... 

Bayangkan yang tak seksi boleh lelaki bayangkan, apatah lagi yang seksi meksi kan.. Tak payah nak bayang la kan... Dia terlebih bayang ke lain dah... 

Jadi, bab pakaian ni... Hati-hati lah.. Jangan terlalu gemar kongsikan gambar di laman sosial terutama facebook dan instagram... 


Thanks for reading: Mesti Perempuan Serik Nak Pakai Ketat, Jika Tahu Apa Lelaki Ni Fikir!!!

Catat Ulasan

  1. imaginasi lelaki tidak terjangkau... mereka boleh sampai ke tahap itu, tahap berpakaian loose pun mereka boleh fikir sampai ke tahap itu...yup itu farah akui... In Shaa Allah, akan cuba perbaiki diri supaya berubah ke arah yang lebih baik...

    BalasPadam
  2. Scarynya makhluk nama lelaki ni.. sebab tu Islam dah bagi dresscode untuk wanita. Bukan menindas, tapi melindungi

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

 
Top