Tuesday, 22 December 2015

Persediaan Persekolahan 2016: Download Bahan P&P 2016!

Mula mencari mood untuk buka sekolah yang lebih kurang seminggu je la lagi bakal bermula...

Mood cuti masih bersisa nih... Si adik ni pun manja bukan main... Tak tahu la ragam dia bila dah mula kerja nanti...

Untuk cari mood... MF mula cari bahan-bahan persekolahan untuk persediaan tahun 2016. MF ambil dari group cikgu-cikgu kat Facebook je... Dan selebihnya akan di Google je nanti.. Mudah sekarang kan.. Hujung jari je...

Lapor diri kat sekolah baru pun belum lagi nih... Harap dipermudahkan untuk urusan tahun depan... Dengan si kakak yang mula bersekolah...

Tadi sempat la ronda-ronda sekitar taman kami duduki ni... Lihat sekolah kakak tahun depan... Kebetulan buka... Beramah mesra la dengan cikgu dia... Adik pun suka dengan sekolah kakak... Siap nangis tak nak balik... Hehe... Excited kakak nak sekolah... Insha Allah..  Moga baik-baik sahaja tahun 2016 nanti... Ameen...


1 comment:

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^