بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Lama tak join segmen atau giveaway... 
Terjumpa giveaway ringkas anjuran Saudara Hasrul Hassan... Join la.. Sebab tak banyak syarat... 

Give away ni sebagai menghargai follower blognya...dan meraikan hits pageview blognya yang mencapai 15juta pageview... Memang tinggi kan... Tahniah buat Saudara Hasrul Hassan. Jadi, MF join sebagai tanda sokongan. 

MF follow blog Hasrul Hassan sebab banyak ilmu tentang blog MF dapat dari situ.. Terutama cara nak buat duit melalui blog, tips dan trick dalam berblog... Blog Hasrul Hassan ni antara blog tempatan yang banyak kongsi tips untuk blogspot... Sebab kalau google, banyak keluar dari Indonesia.. Kalau Malaysia ni banyak tips dan tutorial kepada wordpress dan tak banyak blogger Malaysia yang buat tips and trick untuk blogspot... Kalau tutorial asas tu banyak la... Tapi untuk TIP SEO dan cari duit guna blogspot, Blog Hasrul Hassan antara yang terbaik untuk buat rujukan.

KLIK SINI UNTUK JOIN
TARIKH TAMAT: 30 NOVEMBER 2015

7 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

  1. gd luck..! singgah dr GA yg sama..
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  2. Salam buat Maria... jom sama-sama kita follower blog hasrul hassan dan juga blog saya serta kita meriahkan giveaway ini. Semoga berjaya.....

    BalasPadam
  3. Salam Maria .. Akk singgah sini dari GA yang sama..All the best & good luck ..
    http://www.akifimtiyaz.com/2015/11/random-giveaway-rm100-follower.html

    BalasPadam
  4. Singgah bw kat sini (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/hasrulhassan-random-giveaway-rm100.html

    BalasPadam
  5. Salam buat Maria, semoga berjaya dengan giveaway ini.

    BalasPadam
  6. Good Luck kak..moga ada rezeki

    BalasPadam

Catat Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Terbaru Lebih lama