بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Alhamdulillah... Cepat masa berlalu... Tak sedar bulan September dah berlalu.. Hari ni dah masuk bulan Oktober dah. Dua bulan lagi dah nak masuk tahun baru... Cepat betul waktu akhir zaman ni.

Seperti biasa, suka tengok status blog sepanjang sebulan.
Untuk bulan September, inilah hasilnya.


Bulan ni meningkat banyak juga pengunjung blog ni... Mungkin MF update entry yang berkaitan isu semasa kot kan... Alhamdulillah... Banyak juga pengunjung dan pembaca baru datang ke blog ni. 

Selain tu, blog ni menggunakan responsive template dan mesra SEO... Satu kelebihan untuk berada dalam carian Google. Ini antara keyword yang melekat untuk blog ni sepanjang bulan September.


Eg Tukar antara keyword popular bulan September sebab memang bulan cikgu mengisi borang egtukar. Jadi, memang ramailah yang cari kan... 

Mee Kari Simple tu entry lama MF... tak sangka boleh melekat keyword tuh... Carian yang banyak masa nak raya haji lepas... Agaknya ramai buat mee kari kot raya haji lepas... Hehe.. 

Alhamdulillah... Syukur dengan pencapaian blog setakat ni... Bukan mudah nak maintain... Mencabar sebenarnya nak update entry sehari... Nak kena cari idea dan masa. 

Apa pun matlamat utama tak disiakan... Nak blog ini dikenali dan kandungan blog ni bermanfaat untuk semua. 

Terima kasih atas sokongan semua...
Tanpa anda wahai pembaca sekalian, blog ini tak sampai tahap ini. 

Yang nak beriklan kat blog ni jangan segan silu PM MF ye... Kita bincang baik punya... 


Untuk lihat statistik bulan lepas KLIK SINI!

9 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Catat Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Terbaru Lebih lama