Statistik Blog Ogos 2015!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Bulan lepas tak update pun... Bulan ni terajin pula... 
Agak menurun sikit dari bulan Julai... Tapi entry bulan ni lebih sikit iaitu sebanyak 133 entry bulan ni... 

Namun, masih maintain untuk syarikat pengiklanan... Tadi pun masih study pasal iklan dan hasilkan yang berkesan... 

MF memang buat advertorial jika ada yang nak... Juga sewa tapak... Sebagai pendapatan sampingan berblog disamping untuk bantu kengkawan dalam mempromosikan bisnes diorang... 

Setakat ni MF pernah bekerjasama mengiklankan produk dari Lion Southern, Zalora dan beberapa syarikat lain... Dan sepenuhnya menjadi pengiklan untuk syarikat kerjasama suami isteri HMSD ENTERPRISE. 

Jadi, ada yang nak iklankan bisnes, nak promote program boleh la contact MF terus ya... PM kat facebook atau email dan boleh juga melalui borang Contact Us di atas header tu ye... Harga boleh runding... Kita sama-sama cari makan dan duit lebih kan...

Bukan senang nak maintain kan blog seperti jni... Kena usaha... Tambah MF bekerjaya juga bantu suami bisnes...dan dalam masa yang sama suri rumah tangga lagi... Kena kuatkan semangat dan ikhlaskan niat.. Insha Allah...  Allah permudahkan. 

Post a Comment

9 Comments

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^