بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

A photo posted by Maria Firdz (@maria_firdz) on

Gaya anak zaman IT, kecil-kecil dah pandai dah tekan keyboard.Jangan jadi keyboard worrior sudah... Si adik ni nampak minat dia ke arah IT dan komputer. Walaupun dok kata atas meja, dia panjat kerusi dan nak menaip juga... tu la sebabnya susah nak update blog guna laptop lagi.. Banyak guna mobile phone je walaupun skrin kecil. 

Adakah itu tanda adik minat berblog??? Bakal pewaris blog ke dia??? 
MF rasa tak kot... MF tak galakkan untuk dia jadi blogger macam MF buat masa ni... lagipun kecil lagi kan.. Blog ni pun MF tak berniatkan nak wariskan kepada sesiapa.. Andai MF dah meninggal pun., biarlah blog ni begini sahaja... Sebab tu input berguna je MF kongsikan, boleh juga buat bekalan apabila dah mati nanti kan...  

6 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

  1. hehehehehe..kalau betul tidak ada salahnya..cuma biar fokus pada pelajaran dulu..

    BalasPadam
  2. anak saya umur 8 tahu dah tanya bila nak buat blog untuk dia..memang tak la..nanti asyik berebut komputer je..dah la laptop saya tak boleh online..entah apa yang tak kena..tunggu laptop dah ok la baru saya buat blog untuk dia..hehehe

    BalasPadam
  3. hikhik.. bru yterfikir psal waris blog

    BalasPadam
  4. Waris....diana belum ada pun....hihi...

    BalasPadam
  5. waris blog?
    tak pernah terfikir.
    kiranya anak2 nak blogging, buka sendiri punya :)
    blog ni hanya kenangan dari ibu.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Terbaru Lebih lama