Mungkin akan ada handbag untuk lelaki?? 
Atau mungkin lelaki masa depan juga akan bawa handbag ke sana sini macam wanita???

Tapi kenyataan di atas untuk lelaki yang isap vape atau isap rokok dan kaki game je kot...

Kenyataan tu tak de kena langsung la dengan my Husband...  Bahkan dompet dan handphone dia pun tumpang handbag bini sebab malas nak bawa...

Tu la... Tengok lelaki sekarang banyak dah bawa beg galas... Cuma rekaan untuk lelaki tu lain... Tak sama macam perempuan punya beg la...

MF ingat lepas kahwin ni rasa nak melenggang je... Malas nak usung beg... Tak minat beg besar-besar...  Ada beg galas dan silang aje.. Bawa dompet, tisu, handphone dan inhaler je... Si anak dah besar, kadang beg tak bawa pun... Nak ringkas mungkin time jenjalan... Tapi tengok lelaki sekarang plak yang complecated kan... Hmmm..

Dunia akhir zaman... Segalanya dah terbalik...


6 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

  1. rasanya dengan trending fashion zaman sekarang ni, memang tak mustahil kot...

    BalasPadam
  2. hihi! lelaki skrg kadang2 siap bawakkan handbag perempuan kan MF

    BalasPadam
  3. banyak sangat diaorang kena bawa.. mungkin kena bawa hadbag juga kot.. hehe..

    BalasPadam
  4. haha.tapi ygpaling tak best kalau nk letak dlm beg bini..kita juga la yg bawa...mencik..

    BalasPadam
  5. Betul juga kan
    Lelaki sekarang macam2 pula brg yg nak dibawa nya

    BalasPadam

Catat Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Terbaru Lebih lama