Monday, 6 July 2015

Si Garfield Yang Stress Sebab Tidak Berbini!!!

Si Garfield yang comel... Muka stress giler ni...sampai gugur bulunya... Hehe...

Si comel ni stress sebab tak berbini... Kesian dia... Maka tuan dia carikan bini untuk dia... Ni tengah tunggu turn untuk dinikahkah free... Hehe...

Ni kucing rakan sekerja MF... Comel kan.. Macam kartun Garfield kan... Hehe... Geram tengok kucing... Tapi nak manja-manja sangat tak boleh dah... Sebab MF terkena .. Sumpahan Kucing ... Jadi,mampu tengok je la.. Hmmm...


10 comments:

  1. Comelnya..best gomol dia ni..muka dia tu stress je nampak..huhu tapi tetap comel

    ReplyDelete
  2. SELAMAT MALAM..RAJIN UPDATE BLOG YE :D

    ReplyDelete
  3. Ni best kalau dapat peluk si garfield...tapi kalau bulu tak tercabutlah..

    ReplyDelete
  4. knp comel sgt ni Garfield? nak cium cium je rasa. hahaha <3

    ReplyDelete
  5. la ingtkan garfield betul td. hihi
    sikucing ghopenya
    buat muka sedey la pulakkan

    ReplyDelete
  6. comelnya.muka tak bley blah..ada bini nti ceria la tu mukanya haha

    ReplyDelete
  7. comel nye..suami cari yg kaki pendek..mesti beriban kan..huhuhu

    ReplyDelete

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^