Sunday, 21 June 2015

Review Blog Pemenang GA GMBM | Blog Milobenikatepi!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Entry tertangguh.. Blog ni merupakan pemenang GA GMBM... Tahniah diucapkan...

Memula dapat link ni.. http://milobenikattepi.blogspot.com/ dalam hati terdetik.. blog budak muda remaja kot ni.. haha... sekali dah klik... la ahli GMBM la rupanya.. haha.. nampak sangat tak berapa nak beramah mesra lagi geng GMBM ni.. mesra kat whatsapp je.. tapi blog link tak ingat... hehe.. 

Bila ahli GMBM automatik la blogger ni merupakan seorang ibu.. tengok kat header tu.. gambar pemilik blog ni bernama Zana Hassan bersama dua anaknya yang super duper comel.. hehe..

Suka tengok blog Mama Zana ni.. serba pink.. lembut je .. mesti lembut orang nya.. Blogger bukan newbie sebab followernya dah ramai.. sekarang dah cecah 1394 orang follower... 

Komen MF tentang blog ini:
  • Simple blog, susunan blog teratur..
  • Blog ringan sebab takde widget yang berat... bagus dan harap kekalkan macam ni...
  • Kandungan blog : Banyak kisahkan tentang travel, resepi, JJCM dan blogger ni juga buat entry review produk ye... bagi yang nak review produk boleh la carik blogger zana ni..
  • Cuma jenis font yang digunakan bagi MF, agak sukar dibaca oleh MF sendiri..tapi tak tahu la pembaca lain. 
  • Archieve blog.. jenis drop down, buatkan MF tak dapat baca entry-entry lama.
  • Tiada widget seacrh.. buatkan MF tak dapat nak cari artikel menarik kat sini.
  • Totally, blog ni walaupun simple tetapi menarik... warna yang dia guna cantik dan tak sakitkan mata.
Tahniah buat blogger Zana Hassan... harapan MF, semoga teruskan menulis dan berkongsi ilmu dan pengalaman..dan semoga jadi seorang blogger yang berjaya satu hari nanti.. insha Allah... Keep Blogging (^_^)

Nak kenal lebih rapat dengan blogger ni.. jom terjah dan follow ramai-ramai blog http://milobenikattepi.blogspot.com/.

6 comments:

  1. geng GMBM jugak yer
    saya baru follow, hehhee

    ReplyDelete
  2. sponsor jugak ni sis..

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan untuk kak zana hassan.pernah singgah jugak blog kak zana ni

    ReplyDelete
  4. hmmm takde lagi dlm bloglist gmbm aida ni :)
    ha ha ha gmbm kena buat reunion ni baru nak rapat :)

    ReplyDelete
  5. salam..maaf dah lama xjoin blog..kurang aktif sikit tahun..huhu..terima kasih ye sbb bg komen yg positif.nnt kita nak ubah apa yg kurang

    zana hassan

    ReplyDelete
  6. Salam..terima kasih atas komen yg membantu..nnt sy akan baiki apa yg kurang :)

    Terima kasih jgk sudo review blog kita..hehe..lama dah kita x berblog..bizi manjang hihi..

    ReplyDelete

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^