بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Bila rajin, MF ada juga tengok siapa nuffnanger yang rajin tengok blog MF ni.. untuk sepanjang minggu lepas.. Inilah mereka yang rajin 'skodeng' blog MF ni... 

Jom kita terjah mereka semula:


Inilah 12 nuffnangers yang rajin jenjalan kat blog MF ni..
Terima kasih MF ucapkan...
Jom kita skodeng blog mereka pula...
Pasti ada yang menarik kan...

Kerana kita semua blogger hebat walaupun tak popular...


Nota: entry penghargaan buat yang rajin berkunjung ke blog ini... 

16 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

  1. Wah...kathy ada la..

    BalasPadam
  2. saya ada disitu..sempat jengah dan baca je arini baru boleh komen² sikit :)

    BalasPadam
  3. btw, blog dah baru..suka²..lebih kurang sama gitu

    BalasPadam
  4. Ehhh ada jugak..kantoi la plak kehkeh :p

    BalasPadam
  5. AS'SALAM...
    mmg rajin dorng skodeng MF ye ;p

    BalasPadam
  6. Wah Cik candy pun ada jugak ye...Huhuuhuuu

    BalasPadam
  7. EH eh,..dia pasang CCTV..hehe

    BalasPadam
  8. ada nama saya kat situ..mekashih..popular ke tidak itu kena tolak tepi.yang penting hubungan kita sesama blogger terjaga dan kekal selamanya...kan???sebab itu pemnting untuk kita saling kunjung mengunjungi blog kawan2...

    BalasPadam
  9. Singgah gak blog akak guna hp hihihihi x de dlm nuffnang

    BalasPadam
  10. saling berkunjung mengeratkan sillaturrahim sesama blogger ye tak hehe. Alhamdulillah ramai yang anim kenal kat atas tu :)

    BalasPadam
  11. MF...masuk list namaku di situ :)
    makasih...ukhuwah terjalin

    BalasPadam
  12. Bagus nya saling appreciate ☺️ Good relation we got here!

    BalasPadam
  13. Ala nama zumal tak lekat... Hehe...

    BalasPadam
  14. tahniah buat kesemuanya..sy bw guna hp j.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Terbaru Lebih lama