Thursday, 8 January 2015

Segmen: Pencarian New Bloglist Cikgu Farha Jan-Feb

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Assalamualaikum...

http://www.cikgufarha.com/2015/01/segmen-pencarian-new-bloglist-cikgu.html
Klik banner untuk join :)

Memandangkan semua bloglist CF dah lenyap gara-gara tukar domain tempoh hari, maka CF berhasarat nak cari new bloglist nak tempek semula kat dinding blog CF ni. Insya Allah semua yang sertai CF akan aturkan masuk bloglist CF bagi memudahkan CF bw untuk masa akan datang.

CF akan pilih secara random menggunakan Random.com ye. Jom ramai2 sertai. Takde syarat. Yang penting wajib ada blog hehe. Ikuti langkah kat bawah ni ye :)

Segmen akan tamat pada 20 Jan 2015

Jom join jom!!


7 comments:

  1. Salam CF dtg jenguk2 peserta. TQ sudi join..
    CF dah update senarai nama peserta, boleh check kat sini ye
    Senarai Peserta

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum....
    Jalan2 dr segmen yg sama :-)

    Jemput dtg blog saya http://zinziemeewah.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. salam...singgah cn

    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/segmen-pencarian-new-bloglist-cikgu.html

    ReplyDelete
  4. Singgah sini dr segmen yg sama
    http://www.kisahamy.com/2015/01/pencarian-new-bloglist-cikgu-farha-jan.html

    ReplyDelete
  5. syaza singgah sini dari segmen yang sama. ;)

    http://penulishingusan.blogspot.com/2015/01/segmen-pencarian-new-bloglist-cikgu.html

    ReplyDelete

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^