بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Dah lama gencatan senjata... Tapi semalam MF kembali lancarkan peperangan dengan suami... Memang tentang hebat kali ni... Sama-sama nak menang...

Opss... Jangan salah sangla...

Kami perang dalam ni je...

Pakat lawan game perang kat WeChat...

Tengok... En. Abi Firdzaus dah menang pula... Tak kira... Nak usaha dok atas ranking pertama balik... 

Hehe... Ini lah kami layan kalau dah bosan... Kadang bosan asyik online je kan.. Sesekali layan game hilang tension... 

MF dulu memang kaki game masa kat universiti... Minggu study tu la paling rajin main... Study sikit-sikit je... 

Macam-macam game main... Sampai panas laptop layan game... Sampai ke tengah malam dok main... Memang ketagih betul... Tabiat tu habis bila dah kahwin.. 

Ni start semula... Sebab rasa bosan layan online je... Sambil layan-layan anak main la game... Buat release tension je kan... 

Haha... MF akan usaha untuk kalahkan en.somi tu... Tengok lah...


6 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

  1. hehehe,,,...macam sama je dengan saya dan suami saya..asyik lawan games..games yang sama pulak tu..tapi bukan kat wechat..;)

    BalasPadam
  2. Sama lah sya dgn hubby.. Main lumba sape lg hebat.. Mcm² game kitorang main.. Sampai friend org US pun gelak tgk kitorang..

    BalasPadam
  3. bhahahaha sabar ajelah Kak Maria heheh
    CT takleh kenalkan game kat mak ayah nnt CT trsisih.. kenalkan pou pun cukuplah..

    BalasPadam
  4. hahaha ! sama la kita dear, mmg rasa puas dapat kalahkan encik suami dalam game, yela, mentang2 dia laki, kemain eksyen terer main game..hehe

    BalasPadam

Catat Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Terbaru Lebih lama