Sunday, 4 January 2015

Entry Popular Sepanjang Tahun 2014

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


Dah empat hari masuk tahun baru.. membelek blog... apa yang popular tahun lepas... Banyak juga entry popular sepanjang tahun lepas. Antaranya:


Ada empat entry berkaitan hukum yang menjadi popular post sepanjang tahun lepas... Memang MF suka buat entry pasal hukum hakam...sebab tahu, orang kita pandang remeh bab hukum feqah ni... Jadi, memang entry berkaitan hukum menjadi pilihan... Tapi tahun ni..MF belum target nak keluarkan entry berkaitan hukum..sebabnya bukan senang...nak kena baca, cari sumber dan rujuk kitab sebelum MF taip entry pasal hukum ni...

Lain-lain berkaitan dengan hal keibubapaan... entry tentang teknologi dan resepi juga melekat kuat sepanjang tahun lepas... Dan kesemua entry ni... telah menjadi top search dalam google search...
Alhamdulillah... MF rasa, semua entry ni bermanfaat untuk semua...

Terima kasih atas sokongan semua.. Moga tahun ni.. lebih banyak entry bermanfaat MF dapat publishkan.. insha Allah... 

5 comments:

  1. Kalau bab hukum agama nie...kita perlukan yang betul2 sahih..tak boleh main suka2 je taip..tahniah entrinya..kalau blog cik akak..nampaknya meriah dengan novel dan movie..huhu

    ReplyDelete
  2. Entri berilmi pasti orang akan cari.terima kasih mf..

    ReplyDelete
  3. Mmg ramai yg kurang pengetahuan tentang hukum.. Elok lah mf tuliskan

    ReplyDelete
  4. entry tentang resepi mmg banyak orang cari ;)

    ReplyDelete
  5. teruskan menghasilkan yang terbaik
    ilmu seperti ini memang ramai yang mencari

    ReplyDelete

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^