19 April 2014

GA cuci lemari by mamamursyid.blogsport.com

Terjumpa satu GA di blog kengkawan.... Tertarik untuk join... Lagipun hujung minggu kan.. Join GA, segmen ajelah kejenye....

Sebagai sokongan untuk newbie blogger... 
Syarat pun simple je... 

Klik banner untuk join

Jawapan bagi soalan GA ni:

Nama anaknya Mursyid sebab nama blog pun mamamursyid

Pekerjaan: Guru dan suri rumah (jawapan dah ada kat blog nye juga)

Hadiah: Hadiah ditaja sepenuhnya penganjur GA ni la sebab dia nak cuci almari baju dia yg dah banyak baju tapi tak pakai... Hehe... 

KLIK BANNER jika anda berminat untuk join... Jom la join sbg tnda sokongan... 

Tarikh tutup: 16 Mei 2014

Previous Post
Next Post
Related Posts

19 ulasan:

  1. Selamat bersegmen Maria.. dah jenguk td segmen ni, mcm nak terrrjoin je :D

    BalasPadam
  2. Good luck yer... Zumal singgah dr blog Mia Liana :)

    BalasPadam
  3. all the best maria...menarik betul tajuk GA beliau...

    BalasPadam
  4. N dah join.. Good luck yaa...

    BalasPadam
  5. semoga berjaya kak hehe ingatkan cuci lemari betul2 as in using water and all that hahah

    BalasPadam
  6. Good Luck and all the best sis...

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  7. ASSALAMUALAIKUM ,, saya ada jual HP CLONE KOREA 99% macam ori ,boleh beli untuk anak-2 or hadiahkan untuk yang tersayang, HARGA MAMPU MILIK , TERMURAH untuk anda , Berminat ? Hubungi / whatsapp ke 0145322955 (sue)

    LIKE PAGE : https://www.facebook.com/seuahmatcollection

    BalasPadam
  8. wahhhh.. selamat ber ga ya maria..

    thanks sudi join segmen nak url #3, senarai blog ada di http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

    BalasPadam
  9. Hai , salam perkenalan. Jom join. . #goodluck
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-sulaman-lace-heaven.html(12Mei)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/awesome-giveaway-part-2.html (9mei)

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^