27 Julai 2013

CUCI BUAH PINGGANG DENGAN HANYA RM 1.00!!


Selama bertahun-tahun kita menggunakan buah pinggang dalam proses biologi badan.

Kandungan garam dan racun yang kita tidak tahu betapa banyak jumlahnya, dan kita tidak pernah mencucinya kecuali bagi yang bermasalah sahaja. 

Tahukah anda dengan hanya RM1.00, anda mampu mencuci buah pinggang yang banyak berjasa pada kita ini??

Caranya mudah sahaja.

Beli seikat daun SUP, cuci bersih-bersih , potong kecil2 , masukkan kedalam periuk , masukan air bersih , didihkan untuk sepuluh minit sahaja.

Sejukkan , tapis , masukkan kedalam botol yang sesuai dan disimpan dalam peti sejuk 

Amalkan meminumnya segelas sehari...

Insya Allah anda akan rasa perubahannya...

Segala kandungan garam dan racun2 akan dikumuhkan melalui air kencing. 

Daun SUP telah diketahui sebagai satu kaedah rawatan pembersihan yang terbaik untuk buah pinggang kita dan ia adalah semula jadi! 

Selamat Mencuba......

6 ulasan:

  1. penah dengar tp xterbuat pun....

    BalasPadam
  2. Wahhhboleh cuba nie...hehe..tapi..apakah rasanya ituu...

    BalasPadam
  3. minum????air daun sup??kalau sup minum la kalau air rebusan daun sup pikir berkali2 la

    BalasPadam
  4. patut ena tengok orang putih suka buat jus benda ni... tapi dorang adelah letak perisa2 lain cam aiskrim ke cokolat ke... tp bila tengok dorang buat air ni, rse kembang je tekak ena.. hahaha

    BalasPadam
  5. Thanks for the tips Maria..tak pernah try tapi boleh cuba after this..

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^