04 Mac 2013

Jom berlulur...

Salam alaik... 


Lama tak mengadap lappy... busy je memanjang.. sesekali ada gak la entry pendek ku coret guna note utk elakkan 'sawang' kat blog picisan ni... 

Tadi saje2 wat terapi utk elakkan stress.. terapi terbaik aku ialah tengok katalog produk2 kecantikan dan shopping... sekarang nak shopping senang... tadi sempat gak membeli belah kejap... Aku beli satu produk utk penjagaan dan kecantikan badan.. iaitu lulur atau scrub mandi... 

Lama aku tak berlulur... last ingat aku lulur ni, masa aku dekat nak kahwin, lpas khwin tak smpat nk lulur, tambah2 dah de anak.. mana la blh nak berlama di dalam bilik air kan.. ni ingat nak try la esok... hihi... 

Bagus lulur badan sbb nak bersihkan badan dan buang sel2 mati kat badan dan kulit.. lulur yg aku try ni jenama D'herbs.. tak pernah try pun.. ni pertama kali nak guna.. kalau best blh try lagi kan... Apa kata... jom berlulur... ^_^

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^