10/2011 - Maria_Firdz

Maria_Firdz

Info | Motivation | Lifestyle | Review

27 Oktober 2011

Bila Anak Itu Lahir...

Oktober 27, 2011 0
Assalamualaikum ... Kehadiran cahayamata pengikat kasih antar pasangan suami isteri.. Penantian lebih dari 9 bulan memberi seribu erti bila...
Read More

Dah besar dah dia...

Oktober 27, 2011 0
Salam semua... Pagi2 yg ceria ni nak mencoret tntang kehidupan aku yang menjadi suri rumah sepenuh masa selama 2 bulan... Akan ku gunakan ...
Read More

25 Oktober 2011

Kepulangan Kebahagiaan

Oktober 25, 2011 1
...Salam semua... Dah lama gak x mencoret... ari ni baru berpeluang utk update blog.. Apa dah jadi sampaikan tak smpat nk update blog nih.....
Read More

19 Oktober 2011

Rahsia Air Selusuh

Oktober 19, 2011 2
Salam semua... Straight to the topic... Citer tntang air selusuh.. atau minyak selusuh... Aku nak share ilmu baru yang aku dapat melalui pe...
Read More

18 Oktober 2011

Perkongsian Ilmu: Berapa lama nifas wanita???

Oktober 18, 2011 2
Salam semua... sedikit perkongsian ilmu bg yang dah berumah tangga dan ilmu untuk lelaki2 yang bakal melalui zaman menjadi bapa.. atau mung...
Read More

16 Oktober 2011

Bagaimana merancang jantina anak?

Oktober 16, 2011 0
Bagaimana Proses Kehamilan Berlaku? Proses kehamilan adalah suatu proses yang sangat kompleks. Suami bukan sahaja bertugas mengeluarkan sper...
Read More

14 Oktober 2011

Bila ku rindukan dia... "Permaisuri Hatiku"

Oktober 14, 2011 0
Bila ku rindukan dia.... iaitu suamiku tersayang... ku  pasti mendengar lagu yg pertama kali ditujukan buatku... Lagu yg sangat istimewa lag...
Read More

Susu Ibu di Internet

Oktober 14, 2011 0
salam bloggers... Hui.. baru dapat mencoret setelah berjaya tidokan si kecil Faiqah.. dah makin susah nak tido siang si kecil tu.. maklumla...
Read More

12 Oktober 2011

Khasiat al-Quran

Oktober 12, 2011 0
Beberapa ayat al-Quran yang boleh diamlkan dan patut diamalkan:  Untuk elak suami/isteri dan anak2 bergaduh   Surah Al ...
Read More

Bayi Tersedu

Oktober 12, 2011 0
salam bloggers... kisah si kecik plak aku nk coret... kisah baby tersedu.. bagi yang baru nk sambut kelahiran cahaya mata pertama, past...
Read More