23 April 2011

Hari Sabtu

Hari Sabtu

Salam semua... Hari nie aku nak kongsi cerita dengan sesiapa yang baca blog aku dgn isteriku... Hari nie isteri aku tak ada, dia terpaksa menghadiri ANUGERAH CEMERLANG yang diadakan di Sek tempat beliau mengajar... SMK DTHO... Jadi aku pun jalan2 cari-cari kat DATARAN MERDEKA KL... Tak sangka pulak ada event kat cini, event apa entah... Aku sedih sebab esknye pulak aku duty, lusa isteri aku nak g kursus dah kt PD, walau hanya 3 hari tapi aku rasa mcm 3 bulan... Tapi apa pun aku sayang sgt pada isteri aku kerana dialah 1,1 nye penyeri dan peneman aku buat selama-lamanye... Oklah aku dah tak ada idea nak tapi pe, nanti aku sambung lagi... Wassalam...